Om oss

Hveem Elektro – et sikkert valg siden 2005.

Oppstarten av Hveem Elektro

Hveem Elektro ble etablert i 2005, og er en installasjonsbedrift på Skreia. Vi er i dag 30 ansatte innen bolig, landbruk og næring/offentlig, kontor, lager og butikk. Hos oss er vi veldig flinke til å ta vare på kundene våre. Vi arbeider bredt med næring-, industri- og privatmarkedet.

Dagens eiere har kjent hverandre siden før oppstart av Hveem Elektro, og har lang erfaring med å samarbeide og jobbe sammen.

– Vi har blitt godt kjent, og ser et felles mål – vi vil skape en god arbeidsplass.

Utvikling av ansatte

Vi er i dag nærmere 30 fagfolk og har de siste årene opplevd en positiv utvikling. Hos oss har vi fokus på et godt arbeidsmiljø og sosiale sammenkomster for de ansatte. 

Helt siden Hveem Elektro ble etablert i 2005 har vi konsentrert oss om å ansette gode montører som er glade i jobben sin, og som ønsker å utvikle seg innen faget. På vår side arbeider vi kontinuerlig med å skape trygghet, samt holde terskelen lav for å spørre om hjelp og dele kunnskap. I tillegg legger vi til rette for påfyll av kunnskap hos de ansatte, i form av etterutdanning og oppdatering på nye forskrifer og normer som kommer.

Vi satser på lærlinger!

Hos oss er vi opptatt av å ta inn både gutter og jenter allerede når de er utplassert fra skolen. Vi viser gladelig frem hvordan det er å være elektriker, noe som gjør at elevene uten unntak kommer tilbake som lærlinger – og senere tar fagbrev og blir montører hos oss. 

Lærlingene blir godt ivaretatt og lært opp av våre dyktige montører. Hos oss skal det være et trygt og godt arbeidsmiljø, både for elever, lærlinger og montører. 

Våre kunder

Med en tett dialog gjennom hele prosessen, vil du som kunde oppleve kostnadskontroll, optimale løsninger og rammebetingelser. Vi hjelper deg å tenke langsiktig med holdbare løsninger, sikre systemer og spennende designuttrykk der det kreves. 

Hos oss er vi opptatt av å finne løsninger kunden er fornøyd med. Vi bruker vår kompetanse til å skape en trygg og forutsigbar fremdriftsplan, hvor vi kan levere vårt beste. 

Vi stiller opp for kundene vår, noe som gjør at vi alltid har fornøyde kunder. Vi kommer til avtalt tid og tar alltid avtalt pris. Det er viktig at kundene er fornøyde, det er slik vi har hatt mulighet til å vokse.

Leveranse

Hos oss tilbyr vi høy kompetanse og gode montører. Vi er et trygt valg, og leverer alltid kvalitet fra prosjektering til ferdig anlegg. 

Vi er en bedrift i stadig utvikling, med god vekst – også i vårt tjenesteutvalg. I dag kan vi tilby alt av tjenester for næring-, industri- og privatmarkedet innen elbillading, KNX, smarthus, landbrukskontroll, termografi, el-kontroll/brannkontroll, rammeavtaler og ulike rådgivningstjenester. 

I tillegg har vi økt satsingen på solceller, etter stor forespørsel de siste årene. Vi har i dag samarbeid med Solcellepartneren, som lar oss jobbe med en god modell – hvor vi fokuserer inn mot næringsmarkedet og de store solcelleanleggene.

Visjon

Vår visjon er å være fremtidens førstevalg for alle våre kunder!

Verden har alltid vært i endring, men det har de siste årene blitt svært tydelig for oss at vi har dårlig tid. Det er opp til oss selv å skape endringene vi trenger for å gjennomføre det grønne skiftet. En av de viktigste faktorene vil være å kutte forbruket av fossil energi, til fordel for fornybar energi – som vi er så heldige å ha mye av i Norge. 

Vi i Hveem Elektro AS opplever ofte at både privatmarkedet og bedriftene ønsker å ta del i det grønne skiftet – samtidig som de ønsker lavere strømregning. Som en del av ElteraGruppen vil vi i de kommende årene ha en sentral rolle når kundene våre skal ta i bruk flere bærekraftige og grønne løsninger. 

Derfor vil vi være fremtidens førstevalg.

Misjon

Vi gjør fremtidens energieffektive løsninger tilgjengelig for folk og bedrifter.

Vi i Hveem Elektro ønsker å ligge i front av utviklingen. Vårt mål er å være det naturlige førstevalget for folk og bedrifter som skal ta de nye, grønne løsningene i bruk. Vi vil bidra til å gjøre elektriske løsninger til et klart førstevalg for fremtiden.

Vi opplever hyppig vekst allerede i dag. Bransjen vår vil få en sentral rolle når vi alle skal ta i bruk flere bærekraftige og grønne løsninger, både i boliger og større bygg. Fremtiden blir mer og mer elektrisk, noe som skal komme til nytte for oss alle.

Som en del av ElteraGruppen vil vi i Hveem Elektro gjøre de grønne løsningene tilgjengelig for folk og bedrifter!

Kontakt oss

Har du behov for elektriker? Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg så snart som mulig.