Smørvika

Nye leiligheter i Smørvika på Kapp, i landlige omgivelser. 

I Smørvika på Kapp bygges det 74 leiligheter med utsikt mot Mjøsa. Hveem Elektro har jobbet sammen med Betonmast Innlandet om prosjektet, som har kontrakten sammen med Sulland Eiendom og Nordbo Mjøsa AS. Selve prosjektet består av totalt 74 leiligheter fordelt på 5 lavblokker og 3 terrassehus, delvis med parkeringskjeller. Anslått areal er 10 300 m2 BTA.

Natur møter moderne løsninger i Smørvika

I det billedlige området Smørvika er du omkranset av alt det beste fra naturen: Grønn skog, lanstrakte gårder og ikke minst fantastiske Mjøsa, som alle boenheter vil ha utsikt mot. 

Prosjektet ble igangstartet i mai 2022, og skal stå ferdig til høsten 2024. Hveem Elektro har bidratt med alt fra elektro til teledata, smarthusstyring og elbillading på flere av leilighetene. 

Når prosjektet er ferdigstilt vil du kunne tilbringe tid i kvalitetsboliger med gode løsninger, samtidig som du er omringet av frodig natur. Boligene sklir naturlig inn i miljøet rundt, med ruvende trær som har blitt bevart for å ivareta friområdene rundt. 

Teknisk avanserte løsninger gir økt komfort

Boligene har et moderne preg, med stramme linjer i samsvar med reguleringsplanen for området. Det har vært et fokus på bærekraft fra utbygger, og dermed er boligene godt isolert og levert med et balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning. Det betyr lavere utgifter til oppvarming. 

Hveem Elektro har blant annet stått for smarthusstyringen i leilighetene. I nye boliger er det viktig å gå kjøperne i møte med moderne løsninger, og styringssystemer gjør hverdagen både mer fleksibel og økonomisk for kjøperne. 

Hveem Elektro har flere av mannskapet på plass i prosjektet på Smørvika.
Alle leilighetene i Smørvika kommer med balkong, og har utsikt mot Mjøsa.

Stort og utfordrende nybyggprosjekt

BAAS Elius Jacobavic er en av mange ansatte fra Hveem Elektro som tilbringer dagene sine på det store boligprosjektet i Smørvika.

– Det er et av de største prosjektene firmaet har hatt noen gang, og det har vært både spennende og utfordrende. Det er nok et av de største prosjektene jeg har hatt som BAAS. Prosjektet har gått på skinner og vi har levert på tid. Vi gleder vi oss til fortsettelsen og tror dette blir et veldig godt prosjekt, sier han.

Kontakt oss

Har du behov for elektriker? Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg så snart som mulig.