Skreia Renseanlegg

Skreia Renseanlegg er et av Østre Totens største renseanlegg. Hveem Elektro har installert flere av de elektriske løsningene.

Skreia Renseanlegg var i utgangspunktet ferdig renovert etter en større prosess i 2018. Det brøt imidlertid ut brann mot slutten av året, som resulterte i et nytt bygg på eksisterende betongrehabiliterte konstruksjoner via Betonmast. 

Hveem Elektro har levert hovedtavle, underfordelinger og fordelinger til byggautomasjon, samt ventilasjon, lys, brannvarsling og nødstrømsforsyning. Det er også levert oppkobling mot reservesterømsaggregat.

Ønsket større grad av automasjon og strømstyring

Ved Skreia Renseanlegg på Østre Toten kommune tar de imot avløpsvann fra store deler av Østre Totens befolkning. Da er det viktig at alt fungerer som det skal, med strømbesparende tiltak der det er mulig. Her har Hveem Elektro bistått med sin kompetanse, og levert i stort omfang.

– Hveem elektro har gjort alt av strøm på bygg. Alt lys er automatisk styrt med sensorer, så vi slipper å slå alt av og på her. Det er så fort gjort, så det er timere i alle rom. Jeg er storfornøyd med jobben de har gjort, forteller Asgeir Amlien i Skreia renseanlegg.

– Vi er veldig fornøyd med resultatet

Skreia Renseanlegg er toppmoderne, med avansert renseteknologi. Ved anlegget har de biologisk, mekanisk og kjemiske rensetrinn. Bygget i seg selv rommer flere komplekse tekniske løsninger, og det elektriske er intet unntak. 

– At det elektriske fungerte som det skulle var vesentlig for å få bygget vi ville ha. Når alt virker optimalt får vi en lettere arbeidsdag på sikt. Vi er veldig fornøyd med resultatet, sier Asgeir Amlien i Skreia renseanlegg.

Kontakt oss

Har du behov for elektriker? Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg så snart som mulig.