Rammeavtale

Med rammeavtale hos oss dekker vi dine servicebehov.

I en rammeavtale har du som kunde en fast kontaktperson, du blir alltid prioritert og mottar regelmessige oppdateringer fra din dedikerte prosjektleder. Dette fører til en forenkling av alle trinn i prosessen.

Rammeavtale tilpasset dine behov

En rammeavtale varierer i omfang og størrelse, ut ifra selskapets behov. I noen tilfeller ønsker våre kunder kun løpende service, mens andre vil ha avtaler som dekker akutte serviceoppdrag og internkontroll for elektro. 

Vi sikerer deg forutsigbare priser, rask responstid og ikke minst en dedikert person som kjenner ditt bygg og el-anlegg. På denne måten sikrer vi deg den raskeste og mest effetive servicen. 

Alle elektrikerne som benyttes til rammeavtale, har høy fagkunnskap og lang erfaring. Vi har også egne elektrikere for svakstrøms-installasjoner. De jobber med alt fra kabling til programmering.  

Uansett om ditt behov er stort eller lite setter vi opp en skreddersydd avtale som er tilpasset dine ønsker!

Fordelene med rammeavtale:

Prioritet

Arbeidet i henhold til rammeavtalen følger en dedikert tidsplan, og dette gir forutsigbarhet for våre kunder. Ved hasteoppdrag, vil vi raskt tilpasse oss.

Gode betingelser

Alle kunder med rammeavtale tilbys reduserte priser og kostnader. For oss er det viktig å kunne tilby våre faste kunder ekstra gode betingelser. 

Fast kontaktpunkt

Kunder med rammeavtale får tildelt en fast elektriker med høy fagkunnskap og lang erfaring. Dette bidrar til at elektrikeren kjenner anlegget. 

Alltid tilgjengelig

Vi har 24 timers vakt, og stiller ved behov også utenfor kontortid. Denne vakten gjelder både sterk- og svakstrømsoppdrag. 

Dokumentasjon

Vi utarbeider løpende dokumentasjon på samtlige installasjoner vi utfører.

Trygghet med rammeavtale 

Vi tilbyr rammeavtale for de fleste områder innen det elektriske anlegget og vi er totalleverandør innen alt som favner innunder begrepet elektro. Vi kan blant annet håndtere alt fra alarm til ITV, samt sikkerhet, brannalarm, varsling, nødlys, solceller, elbillading og komplett styring av el-anlegget / energioptimalisering.  

Kontakt oss

Har du behov for elektriker? Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg så snart som mulig.